The cube verwelkomt zes nieuwe collega’s

FacebookTwitterLinkedIn

Pierre-Loïc Nihoul zal de functie van Senior Business Manager uitoefenen. Pierre-Loïc heeft ervaring als project- en teamleider, maar ook als strategisch consultant. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de klantenportefeuille, evenals voor de creatie van nieuwe marktopportuniteiten. Pierre-Loïc heeft meer dan zeven jaar gewerkt voor het PR-bureau Pracsis, maar ook voor het studiekantoor GMV Conseil en voor Fors France.

Julie Stas bekleedt de functie van Business Manager. Vóór haar commerciële loopbaan, heeft Julie de wereld afgereisd als tennisster, meer bepaald als “student-atleet” in een Amerikaanse universiteit, waar ze ook haar Bachelor in International Business heeft behaald. Bij the cube zal ze de ontwikkeling van de klantenportefeuille op zich nemen. Julie werkte als Executive Sales bij Campari Benelux.

The cube verwelkomt eveneens vier nieuwe Junior Media Analisten: Ellen Van Mol (eerder bij Ipsos als Research Executive), Lisa von Beust (Master in International Business Economics and Management bij KU Leuven, Bachelor in vertaling bij ISTI), Coline Lorge (Bachelor in Marketing bij Ephec) en Dieter De Ridder (Master in Communicatiewetenschappen bij de VUB en Master in Management bij KU Leuven).