Telenet verlengt rechten voor de Premier League tot seizoen 2024-2025

FacebookTwitterLinkedIn

Telenet verlengt de rechten voor de Premier League met drie seizoenen. Play Sports blijft dus zeker tot seizoen 2024-2025 de thuisbasis voor de Engelse competitie.

Nagenoeg alle matchen worden live uitgezonden op Play Sports, en een selectie van de wedstrijden is ook te zien op de gratis zender Play Sports Open. De topwedstrijden worden professioneel omkaderd vanuit de Play Sports studio’s. Bovendien biedt Play Sports samenvattingen van alle wedstrijden en extra magazines over de Premier League.

Stefaan Kestens, verantwoordelijk voor Play Sports: “We blijven met Play Sports inzetten op topcompetities en willen het meest uitgebreide sportaanbod van Vlaanderen bieden. De Premier League speelt daarin uiteraard een zeer belangrijke rol.

Paul Molnar, Chief Media Officer van de Premier League: “Play Sports biedt marktleidende sportverslaggeving en fans kunnen zich verheugen op uitstekende Premier League-omkadering met meer live wedstrijden dan ooit tevoren.

Naast het voetbal uit Engeland maken ook onder andere de Nederlandse Eredivisie en de Europa League deel uit van het Play Sports-pakket. Via een akkoord met Eleven Sports Network kunnen Play Sports-abonnees ook het Belgisch voetbal en extra buitenlandse competities waaronder de Duitse Bundesliga, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A bekijken.