Steven Renders wordt algemeen directeur van Roularta Printing

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 september start Steven Renders binnen Roularta Printing in Roeselare, de grootste offsetdrukkerij van België. Hij zal William Metsu tegen eind 2020 opvolgen als algemeen directeur en dus de verantwoordelijkheid voor de drukkerij- en premedia-afdeling op zich nemen. Steven Renders zal ook bijgestaan worden door Peter Leroy, productiemanager van Roularta Printing.

William Metsu gaat na een carrière van 37 jaar bij Roularta Media Group met pensioen, en blijft nog tot eind 2020 binnen Roularta Printing verantwoordelijk om een goede overdracht te verzekeren en een aantal specifieke projecten verder te begeleiden.

Steven Renders begon zijn loopbaan bij Vlerick Management School als assistent-professor en docent. Vervolgens ging hij aan de slag bij Stow International, eerst als CFO en nadien als COO. Sinds 2012 was Steven actief als CEO van Lapauw International.

Roularta Printing realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met circa 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.