Sam De Win wordt Executive Creative Director voor iO Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

End-to-end agency iO stelt Sam De Win aan als Executive Creative Director voor iO Belgium, waar vier Belgische iO-campussen onder vallen.

Voor de Belgische iO-campussen te Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals werd Sam De Win aangesteld als Executive Creative Director. Hij vervulde sinds eind 2017 de rol van Creative Director bij Prophets (vandaag iO), en beschikt over een een reeks nationale (Creative Belgium, BOA, BOCA, Mixx) en internationale (Cannes Lions, LIA, OneShow, NY Festivals, Eurobest, Effie, Epica) awards.

“Ik ben Pieter Janssens zeer dankbaar dat hij mij deze kans wil geven. iO beschikt over een enorm potentieel op creatief vlak, aan mij om dit eruit te halen. De verschillende campussen zullen ook een eigen Creative Director krijgen, waarvoor we nog een aantal mensen zullen aantrekken”, aldus Sam De Win.

CEO Pieter Janssens gelooft dat een verhoogde focus op creativiteit de logische next step is voor het agency: “Voor een perfecte match zorgen tussen ons technologische en creatieve DNA, dat is de rol die ik Sam heb voorgesteld. Hij heeft dit al eens gepresteerd bij Prophets en het bureau een eigen creatief gezicht gegeven, ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook voor iO zal doen”, vertelt hij.