JCDecaux Belgium lanceert programmatic DOOH-aanbod op Brussels Airport

FacebookTwitterLinkedIn

JCDecaux kondigt aan dat haar filiaal JCDecaux Belgium start met de programmatic aankoop van haar premium digitale aanbod op Brussels Airport. De 56 digitale schermen zijn nu beschikbaar voor programmatic aankoop via VIOOH.

Merken zullen op een eenvoudige en snelle manier een DOOH-campagne kunnen boeken in combinatie met data. Programmatic DOOH biedt ook meer contextualisatie. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om een campagne uit te zenden op basis van het weer op een bepaalde bestemming, of in de buurt van zakenvluchten.

De premium DOOH-inventaris van Brussels Airport zal beschikbaar zijn via VIOOH en voegt zich bij het programmatic DOOH-luchthavenaanbod dat 3.000 schermen telt op 33 internationale JCDecaux-luchthavens.

Wim Jansen, CEO JCDecaux Belgium, Luxemburg & Israël, verklaart: “We zijn verheugd om ons programmatic DOOH-aanbod te lanceren op Brussels Airport, een echte Europese hub. Dit is een unieke kans voor adverteerders om hun communicatie aan te passen aan het weer, de herkomst van de reizigers of zakenvluchten. Communicatie op maat maakt het mogelijk om de juiste boodschap op het juiste moment uit te zenden.”