Quantum positioneert zich als eerste native netwerk in België

FacebookTwitterLinkedIn

Quantum, het filiaal van AdUX (het vroegere HiMedia) dat eind 2015 werd gelanceerd, positioneert zich als het eerste netwerk dat gewijd is aan native advertising in België.

Quantum Native Solutions staat toe aan uitgevers en adverteerders om native ads te creëren, doelgroepen te bepalen en campagnes te beheren met behulp van een uniek interface.

Sinds begin maart hebben MSN, 2dehands.be/2ememain.be en Openingsurengids.be/Heures.be zich aangesloten bij Quantum, die al vele uitgevers omvat zoals Kapaza, AuFeminin, Webedia (AlloCiné, 750g en JeuxVideo) en Benchmark Group (Journal des Femmes, Journal du Net en l’Internaute).

Het netwerk heeft een reach van meer dan 18 miljoen unieke browsers in België doorheen een portefeuille van meer dan 170 websites. Daarbovenop biedt de oplossing lazy loading een viewability van de advertenties van bijna 100%.

Vincent Delmotte, Managing Director AdUX/Quantum Belgium: “Meer en meer uitgevers zijn overtuigd van onze niet opdringerige formaten. Wat betreft de adverteerders spreken de resultaten voor zich: we komen aan CTR die tot 10 keer hoger zijn dan de standaard IAB-formaten”.