Quanteus neemt The House of Marketing over

FacebookTwitterLinkedIn

The House of Marketing en Quanteus bundelen hun krachten. Concreet worden de activiteiten van The House of Marketing overgenomen door de Quanteus groep, maar zet The House of Marketing haar activiteiten wel op onafhankelijke wijze verder onder dezelfde naam.

 

The House of Marketing ondersteunt en adviseert bedrijven en organisaties in hun strategische en operationele marketing “via het optimaliseren van de marketingmix en het ontwikkelen van innovatieve en creatieve oplossingen met een focus op de digitale revolutie”. Met een aansluiting bij de groep Quanteus kan The House of Marketing haar ontwikkeling verder zetten. Het bedrijf was immers recent in financiĆ«le moeilijkheden gekomen.

 

Quanteus helpt bedrijven bij belangrijke veranderingsprocessen. De overname betekent voor hun een uitbreiding en versterking van haar dienstverlening op vlak van marketing. Quanteus is ervan overtuigd dat deze positionering bedrijven zal toelaten om zich een weg te banen uit de crisis, na vele jaren van kostenbesparingen en reorganisaties.