Pubmarket! breidt uit naar Nederland

FacebookTwitterLinkedIn

Pubmarket! heeft een participatie genomen in het Nederlandse bureau Meijer-HWK Marketingcommunicatie dat tevens verdergaat onder de naam “Pubmarket!”.

Meijer-HWK en Pubmarket! werken al meer dan 10 jaar samen op verschillende Benelux budgetten. De participatie van Pubmarket! in Meijer-HWK en de naamswijziging is een volgende stap in de intensivering van deze samenwerking. Hierdoor ontstaat een formule van twee bureaus met in totaal 65 professionals op het gebied van strategie en conceptontwikkeling, grafisch vormgevers, on- en offline campagne-experts en webdevelopers.

Jean-Pierre Breels, CEO Pubmarket! België: “Enkele maanden geleden besloot Karel Meijer, in 1979 oprichter en samen met Jeroen Kimmel eigenaar van Meijer-HWK, om een stap terug te zetten. Dit creëerde de ruimte en het ideale momentum om de jarenlange samenwerking tussen onze beide bureaus verder te structureren. Pubmarket! neemt een participatie en de beide bureaus gaan samen verder onder één gemeenschappelijke naam. Tijdens onze samenwerking ondervonden we dat de Belgische en Nederlandse consumenten geen identieke tweelingen zijn en telkens weer een eigen approach vereisen, zowel in taal als qua mediastrategie. Maar samen met Jeroen Kimmel geloof ik wel in een omnichannel oplossing voor de marketingvraagstukken van vandaag”.

Pubmarket! werkt voortaan vanuit haar kantoren in Hasselt, Brussel en Amsterdam.