Publicarto nieuwe regie van SeniorenNet.be

FacebookTwitterLinkedIn

Voortaan beheert Publicarto de commercialisering van SeniorenNet.be. De website voor 50-plussers wordt maandelijks bezocht door 1,2 miljoen geïnteresseerden. Met sterke pijlers zoals wonen, gezondheid en vrije tijd vinden de bezoekers er een waaier aan content.

Verder geeft SeniorenNet ook wekelijks de nieuwsbrief SenNet Magazine uit. Deze wordt elke maandag per mail bezorgd aan 320.000 contacten.

Bekijk hier de advertentietarieven van SeniorenNet.be en SenNet Magazine.

Guy Spietaels, afgevaardigd bestuurder Publicarto: “Met SeniorenNet in portefeuille bieden we onze klanten een open deur aan naar de digitale wereld van de actieve 50-plussers. Deze doelgroep heeft ondertussen voluit het internet ontdekt en maakt er gezwind gebruik van. In de optimale mediamix naar deze doelgroep kan en mag SeniorenNet dus niet ontbreken. Voor de portefeuille van Publicarto, waar hoogwaardige ledenbladen de plak zwaaien, is SeniorenNet een logische uitbreiding”.

Jean-Pierre Vyncke, zaakvoerder SeniorenNet.be: “SeniorenNet.be richt zich op de rebelse babyboomgeneratie, een uiterst interessante doelgroep die door veel marketeers helaas over het hoofd wordt gezien. Samen met Publicarto willen we hen opnieuw op de voorgrond brengen en tonen wat ze allemaal in hun mars hebben”.