Lijncom stelt haar nieuwe structuur voor en werft zes nieuwe medewerkers aan

FacebookTwitterLinkedIn

Er waait een frisse nieuwe wind bij Lijncom en dit weerspiegelt zich in een aangepaste structuur én een uitbreiding van het team.

Het management team (foto van links naar rechts), onder leiding van managing director Christine Van den Berghe wordt samengesteld uit Marc Braeken, Lieve Meylemans, Inge De Baets, Herbert Mortier, Marc Staut en Mieke Van de Gehuchte.

Lieve Meylemans promoveert van nationale sales naar de afdeling Planning & Operations. Samen met Marc Staut, verantwoordelijk voor de digitale projecten, stuurt zij het operationele en planningsdepartement aan. Hiermee neemt ze ook half 2019 de fakkel over van Herbert Mortier, die dan met pensioen gaat. Mieke Van de Gehuchte staat in voor de marketing, communicatie en business development van de regie. Inge De Baets stuurt het nationale salesteam aan en Marc Braeken komt aan het hoofd van het regionale salesteam.

Nieuwe krachten

Christine Van den Berghe: “2018 was een jaar van vernieuwing en innovatie bij Lijncom. Het bleef echter niet bij het inrichten van onze nieuwe merkidentiteit, onze gloednieuwe werkomgeving en het installeren van digitale schermen in Antwerpen. We investeren ook in onze medewerkers. We laten hen doorgroeien en trekken gericht nieuwe profielen aan die de groei en de ambitie van onze regie mee vorm geven.

Deze structuurwijziging gaat dan ook gepaard met de recente aanwerving van vier nieuwe krachten. An Wynendaele vervoegt het communicatieteam, Femke Maes versterkt het planning- en operationsteam en Peggy D’Herde neemt de boekhouding en personeelsadministratie voor haar rekening. Ook Cédric Stiévenard start eind februari bij Lijncom als digital account manager.

Vacatures

Lijncom zoekt ook nog andere profielen. Christine Van den Berghe: “Zo zullen we nog één regionaal salesprofiel en een operationele coördinator aanwerven, in totaal dus 6 nieuwe werknemers. Het is mijn persoonlijke betrachting om bij Lijncom een aangename werkomgeving te creëren waar ambitie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.”

Daarnaast is Lijncom nog steeds op zoek naar een account manager regio Vlaams-Brabant en een operations coördinator. Met deze uitbreiding zal het Lijncom-team in totaal 18 werknemers tellen.