De Persgroep Publishing neemt Livios en Verstandig Bouwen over

FacebookTwitterLinkedIn
livios

De Persgroep Publishing breidt haar portfolio van online services uit door de overname van de portaalsite Livios, het naslagwerk ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ en het bijhorende print-on-demand magazine ‘Mijn Verstandige Verbouwing’. Op die manier werkt De Persgroep verder aan haar strategie om volop te investeren in activiteiten die een aanvulling vormen op haar merken en die haar digitale toekomstplannen versterken.

Twee sterke merken voor bouwers en verbouwers

Livios is de portaalsite bij uitstek voor (ver)bouwers en klussers in heel België. Met meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand, een onafhankelijke redactie en een aantal gratis diensten is Livios al bijna 20 jaar marktleider binnen zijn segment. De site heeft ook een online bouwforum waar (ver)bouwers en professionals elkaar vinden voor tips en vragen.

Daarnaast helpt het gratis bouw- en renovatieboek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ al 25 jaar duizenden (ver)bouwers op weg bij elke stap van het (ver)bouwproces. Dit naslagwerk bevat zo’n 350 pagina’s deskundige informatie en inspiratie. Voor tips bij een kleinere verbouwing is er ook het gepersonaliseerde print-on-demand magazine ‘Mijn Verstandige Verbouwing’.