MT.be van Publicarto viert 1000ste artikel met nieuwe rubriek Moving Targets

FacebookTwitterLinkedIn

De redactie van MT (Management Team) publiceert deze week het 1000ste artikel op MT.be. Een mijlpaal waar Publicarto als uitgever fier op is. Om dit te vieren lanceert MT.be in april een nieuwe onlineservice: Moving Targets.

Via Moving Targets krijg je een handzaam overzicht van de functie- en bedrijfswissels van het vele leiderschapstalent in ons land. Moving Targets is bedoeld voor zittend en aanstormend toptalent binnen belangrijke organisaties, voor ambitieuze leiders die met succes de carrièreladder beklimmen en dit willen delen. Promoties of demoties worden er ook gepubliceerd. Werkgevers en werknemers kunnen er hun eigen move of die van een (oud)-collega aanmelden en ook HR-afdelingen of PR-bureaus kunnen nieuws doorgeven.

Moving Target op MT.be

Een Moving Target toevoegen op MT.be kan door het online formulier ‘meld een move’ in te vullen. De redactie deelt het nieuws geheel kosteloos onder de bezoekers van MT.be. De move wordt gepubliceerd wanneer deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het is een wissel op C-level of directieniveau van de afgelopen 8 weken
  • Er is een rechtenvrije foto beschikbaar die mag worden gepubliceerd op MT.be
  • Bij het bedrijf werken tenminste 50 mensen op voltijdse basis
  • Het formulier is correct en volledig ingevuld

Achtergrond MT.be

In januari 2017 werd de website van MT gelanceerd met dezelfde focus als MT magazine: meerwaarde bieden op het vlak van leiderschap, management en business. Die website dient niet als platform om de artikelen uit het magazine online te publiceren, maar is een extra kanaal. De artikelen op MT.be zijn korter en meer praktisch gericht voor ondernemers en C-level.

In 2018 registreert MT.be bijna 100% groei van het aantal bezoekers ten opzichte van 2017 en ook de eerste maanden van dit jaar laten opnieuw bijna 100% groei zien ten opzichte van vorig jaar.

Info en tarieven om te adverteren op MT.be of in MT Magazine vind je in de MediaSpecs Database.