Mountainbike.be verruimt het sportaanbod bij Pebble Media

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf augustus treedt Mountainbike.be toe tot het netwerk van Pebble Media. De internetregie verruimt hiermee de diversiteit van haar sportaanbod. Mountainbike.be ging in 2000 van start en kreeg in 2015 ook een mobiele versie, samen met de lancering van een kalenderapplicatie. Ondanks de voortdurende revolutie op digitaal gebied, slaagt de website erin om z’n bezoekers telkens weer nieuwe en gebruiksvriendelijke tools aan te bieden op zowel desktop als mobiel.

Met gemiddeld 391.000 unieke bezoekers per maand en 1,5 miljoen paginaviews is Mountainbike.be een belangrijke informatiebron voor de offroadbiker met een overzichtelijke toertochtenkalender van België en Nederland. Daarnaast wordt ook het belangrijkste nieuws uit het mountainbikepeloton vermeld en worden de nieuwste producten onder de loep genomen.

Mountainbike.be beschikt ook over een grote en actieve community op hun forum en sociale media, waardoor het is uitgegroeid tot een platform met nuttige informatie voor zowel de echte mountainbike addicts alsook de pure liefhebbers van de mountainbikesport.