Metro lanceert zijn gloednieuwe applicatie voor tablet en smartphone

FacebookTwitterLinkedIn

Elke morgen lezen 810.000 mensen de krant Metro, vaak doen ze dat op weg naar het werk. Nu kunnen ze ook de rest van de dag geïnformeerd blijven via hun smartphone of tablet. De app bevat een overzicht van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, berichten over opvallende trends, pendelen, werk en sport, aangevuld met al het buitengewone dat er in de wereld gebeurt.

 

Via de app, beschikbaar voor iOS en Android, kunnen pendelaars de krant downloaden, alsook de nieuwsupdates lezen die op de website van Metro verschijnen. Eens gedownload, kan de krant ook offline gelezen worden. Dankzij het responsive design past het formaat zich automatisch aan aan elk toestel.

 

De lancering van de nieuwe applicatie past in de ontplooiing van de mobiele strategie van Metro die in 2013 startte met de ontwikkeling van de eerste iPad- en Androidapplicatie en in 2014 werd verdergezet met de lancering van Metrotime.be.

 

Metro benadrukt hiermee zijn blijvende focus op het informeren en entertainen van people on the move op elk moment van de dag.

 

De app ‘Metro België` is beschikbaar in Google Play en App Store.