MediaSpecs Database: informatie en inspiratie voor uw mediaplan deze zomer

MediaSpecs
FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs is de zoekmachine voor alle reclamemedia: digitaal, print, out-of-home, radio en televisie. Met voor elk medium de tarieven, technische fiches, kalenders en adressen.

U vindt er alle info voor uw mediaplan of perslijst, ook voor zomertopics als festivals, kamperen, barbecueën, reizen, wandelen/fietsen of de Ronde van Frankrijk.

MediaSpecs is uw gids in het complexe medialandschap. Onze database – waar je kan zoeken op onder andere thema, doelgroep, sector of regio – is dan ook een fel gewaardeerde hulp bij het opstellen van een mediaplan of perslijst.

Elke titel in de database bevat alle noodzakelijke informatie zoals reclametarieven, technische fiches en contactgegevens van sales en redactie. Voor printmedia is er ook telkens een redactionele kalender voorzien.

Met de zomer voor de deur kunnen mediaplanners, adverteerders en PR-specialisten bijvoorbeeld zoeken naar media en specials over onder andere de Ronde van Frankrijk, barbecueën, muziekfestivals, wandelen, fietsen, kamperen, binnenlandse trips of buitenlandse reizen.

De database is te consulteren via een abonnement. Tot de klantenlijst behoren onder andere adverteerders, mediabureaus, PR-bureaus, reclamebureaus en hogescholen.

Nog niet geabonneerd? Twijfel niet om ons te contacteren voor meer info en een vrijblijvende demo.