Maxus België krijgt met Els Thielemans een eigen Managing Director, ook het team wordt uitgebreid

FacebookTwitterLinkedIn

Maxus België stelt Els Thielemans aan in de nieuwe rol van Managing Director. Thielemans zal er een nieuw samengesteld team leiden bestaande uit toegewijde communicatieplanners, mediaspecialisten en een research team. Maxus behoudt zijn kantoor in Antwerpen, maar krijgt vanaf 1 maart ook een eigen stek binnen het WPP-gebouw in Brussel.

 

Het Maxus-team bestaat verder uit Cathérine Liekens, Britt Luyten en Charlotte Van Der Haegen verantwoordelijk voor Communication Planning, Pieter Berger, Sébastien Reps, Laurence Demeure, Carmela Izzi en Jelle De Wit als mediaspecialisten en Barbara Andries als research manager.

 

Maxus werd in 2009 opgericht, zowel internationaal als in België, als vierde mediabureau binnen de WPP-groep.

 

Maxus krijgt volledige steun van alle GroupM media-agentschappen, in het bijzonder van Mindshare, onder wiens vleugels Maxus België ontstaan en gegroeid is. Gino Baeck blijft zijn rol als CEO van Mindshare en Maxus combineren, net als Sergio Ferri (Partner Trading) en Jean-Michel Depasse (Partner Digital). Zij vervolledigen het directiecomité van Maxus België. Hoewel Maxus en Mindshare twee gescheiden bedrijven worden met elk hun eigen visie en kernteam, blijven de banden tussen deze twee organisaties sterk. Maxus wordt ondersteund door het volledige Research, Trading en Office team van Mindshare en een aantal van de bovengenoemde Maxus-teamleden hebben eveneens verantwoordelijkheden binnen Mindshare en GroupM.