In 2016 verwelkomt Antwerpen opnieuw The Tall Ships Races: sponsoring en hospitality formules in MediaSpecs

FacebookTwitterLinkedIn

The Tall Ships Races biedt merken, bedrijven en organisaties een enorme opportuniteit om zich te profileren via diverse sponsoring en hospitality pakketten. Sylvester Productions en PushToTalk organiseren het evenement in opdracht van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en stad Antwerpen.

 

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli 2016 is Antwerpen starthaven voor de zeilwedstrijd The Tall Ships Races. De zeilschepen starten in Antwerpen en varen vervolgens richting het zuiden waarbij ze aanmeren in de havens van Lissabon, Cadiz en A Coruña. De klemtoon ligt op het sportieve en educatieve karakter van de wedstrijd en in mindere mate op het competitieve aspect.

 

Aan The Tall Ships Races nemen de mooiste en grootste zeilschepen ter wereld deel. Bijna 100 schepen liggen gedurende vier dagen aangemeerd aan de Scheldekaaien en in de dokken aan het Eilandje. De vorige keer, in 2010, trok het evenement ruim 750.000 toeschouwers naar de Scheldekaaien. Ook in 2016 is iedereen welkom voor een bezoek aan de schepen en de festiviteiten.