Imagicasa, het nieuwe designmagazine van Phaedra Hoste

FacebookTwitterLinkedIn

Imagicasa is het nieuwe interieur- en designmagazine van Phaedra Hoste dat afgelopen zaterdag voor het eerst in de winkels lag.

 

Imagicasa Magazine telt 200 pagina`s en zal twee keer per jaar verschijnen op telkens 8.500 exemplaren. Het wil gaan over mooie dingen: over meubelen, architectuur, binnenhuisinrichting, verbouwingen en decoratie. Alles draait om wonen en huizen in de hele brede zin van het woord.

 

Phaedra Hoste: “Imagicasa is al een tijdje de naam van mijn website, een online community voor alles wat te maken heeft met woningbouw, aankoop, verbouwing, inrichting, decoratie en interieur. Ik wou daar nu iets tastbaars van maken in de vorm van een magazine”.

 

Het tijdschrift gaat verder op de weg die het online platform eerder al is ingeslagen. Beide willen niet alleen media zijn die de laatste trends weergeven, het is ook de bedoeling om voor alle woonprojecten de juiste partner te vinden. Zowel op de site als in het magazine kunnen mensen daarvoor inspiratie opdoen. Zo kunnen projecten tot stand komen en offertes opgevraagd worden bij de partners.

 

Phaedra Hoste: “Ik zie Imagicasa graag als een referentiepunt. Mensen die met onze partners in zee gaan, kunnen er zeker van zijn dat ze kwaliteit krijgen”.

 

Reclametarieven beschikbaar in de MediaSpecs Database.