StoryMe gaat voortaan als Gang Content door het leven en wordt de hoeksteen van de internationale entertainmentgroep Gang Group

FacebookTwitterLinkedIn

De Belgische ondernemers Louis Gheysens, Thierry Willer en Jérôme Lhoist lanceren met Gang Group een nieuwe internationale entertainmentgroep. Ze hebben daarvoor het Franse productiehuis Gang Films en de Franse digitale studio Merci Michel overgenomen. Het Belgische video agency StoryMe wordt de hoeksteen van de groep en gaat voortaan als Gang Content door het leven.

Gang Group mikt tegen eind 2024 op een omzet van ruim 15 miljoen euro. Dit jaar zal het 50-koppige team in Frankrijk en België groeien met 20 extra digitale experten en boort de groep met Zwitserland en het Midden-Oosten twee extra strategische markten aan. In 2025 moeten kantoren in Azië en de Verenigde Staten volgen.

StoryMe werd in 2013 opgericht en verdiende zijn sporen met de creatieve productie van digitale en sociale content in al zijn vormen. Het moment is aangebroken voor het video agency, om met zijn 20 werknemers vanuit Gent, verder te groeien in de Benelux onder de nieuwe naam Gang Content. En dat onder de vleugels van een nieuwe CEO, Renaud Goossens.