Hans De Rore aan het hoofd van Trustmedia

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds vandaag 26 maart staat Hans De Rore aan het hoofd van Trustmedia, de reclameregie van Mediafin. Erwin Jacquemyns, die Trustmedia tot op vandaag leidde, besloot immers zijn carrière een nieuwe wending te geven.

 

Met Hans De Rore haalt Trustmedia een gekende naam uit de advertentiewereld binnen. Hij begon zijn carrière in de FMCG-sector waar hij voor Henkel en Sara Lee werkte. In 1999 stapte hij over naar Corelio waar hij diverse functies uitoefende: hij was er onder meer Algemeen Directeur van Jobat en stond aan het hoofd van Corelio Connect.

 

De komende maanden staat er bij De Tijd en L`Echo overigens heel wat op stapel. In navolging van het Berliner-formaat in print, krijgt binnenkort ook de digitale krant een volledig vernieuwd ‘format`. In mei volgt dan een vernieuwde weekendkrant en in het najaar krijgen ook de websites een grondige upgrade. Zo komt er onder andere een nieuwe omgeving voor de beleggers-community bij. Tot slot viert het magazine Sabato in het najaar nog zijn vijfde verjaardag.