Genomineerden Student Magazine Print Award 2014

FacebookTwitterLinkedIn

Op woensdag 19 maart in de kantoren van Febelmag, heeft de jury van de vijfde editie van de StuMPA Award de vijftigtal tijdschriftadvertenties voor fictieve producten/diensten bestudeerd. Deze advertenties werden ontworpen door laatstejaarsstudenten van het Hoger Kunstonderwijs grafisch ontwerp/publiciteit uit vier scholen.

 

Deze jury bestond uit de creatieven Karl Magnus (Air Belgium) en Werner Van Reck (Act-agency), de docente Julie Rousseau (HEFF-Bruxelles), de journalisten Damien Lemaire (MM) en Aline Guebels (PUB), en twee vertegenwoordigers van de Febelmag-leden: Diane De Cat (Roularta Media Group) en Eva Meert (Sanoma).

 

De jury heeft beslist om de 18 volgende studenten op woensdag 2 april in de arena te sturen om hun werken te komen verdedigen:

 

Ecole Supérieure Communale des Arts de l`image

APPART Marie

DE JONGHE Mathieu

GABET Roxane

MASSAUX Thierry

MOITA PEDRAS Luia

PATTE Amélie

REHM RAPHAÊL

SIQUET Maxime

TRIBOLET Vianney

TSALIDON Sofia

VANMESSEM Lucie

 

Haute Ecole Francisco Ferrer (HEFF)

DE GRAER Clemence

SCHIARATURA Carole

 

Sint-Lucas Gent

BERNAERTS Lucas/VERSTRAETEN Sofie

DE VLIEGER Gaia

DE HAES Yannick 

 

Sint-Lukas Brussel

MICHIELS Jonas

VAN LIJSEBETH Dany

 

De verdediging door de studenten zal plaatsvinden tijdens de Young Creative Day en zal gevolgd worden door de beraadslaging en de prijsuitreiking. Het volledige programma zal doorgaan in de kantoren van Sanoma te Mechelen.

 

De bedoeling van dit event is vijf Awards uit te reiken: een Gold, een Silver, twee Bronze Awards alsook die van de Best School.