Eric van der Haegen versterkt RMB

FacebookTwitterLinkedIn

Op 11 april kwam Eric van der Haegen het RMB-team versterken als Senior Digital Expert. Met ruim 15 jaar digitale ervaring op de teller – onder ander dankzij verschillende commerciële functies bij Hi-Media, Radionomy, Targetspot, Root en Azerion – is hij een van de beste experts in digital audio in België.

Eric neemt als Digital Expert de fakkel over van Laurent Mallet en wordt voor mediabureaus en pure players dus het commerciële aanspreekpunt voor alles wat programmatic betreft. Hij staat ook in voor de verkoop van addressable solutions en de dataproducten van RMB.

Stéphane Lucien, Digital Director van RMB: “We zijn blij dat Eric de nieuwe uitdaging heeft aanvaard om ons RMB-team te versterken en deel uit te maken van het Digital Committee. Ruim twee jaar geleden richtte de regie dit comité op om haar online activiteiten in goede banen te leiden. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij de komst van Eric onze digitale ontwikkeling kunnen versnellen en een voorkeurspositie op de markt kunnen innemen.”