Dirk Van Ham wordt vennoot bij public affairs kantoor Lobco2Care

FacebookTwitterLinkedIn

Dirk Van Ham (foto midden) wordt vennoot bij Lobco2Care, het public affairs kantoor van Jan Pszeniczko (voormalig Corporate Affairs Director van Telenet) en Michaël Pszeniczko dat zowel in België als in Nederland actief is. Van Ham zal als Consulting Partner samen met de Pszeniczko’s een brug slaan tussen bedrijven, overheid, federaties en beleid door complexe beleids- en overheidsdossiers te ontwarren.

Voordien was Van Ham 17 jaar actief bij Diageo, onder meer als Corporate Relations Director Continentaal Europa en General Manager Benelux. Daarnaast is hij ook voorzitter van Vinum Et Spiritus (de Belgische Federatie van de Sector Wijn en Gedistilleerde Dranken) en behoort hij tot de Raad van Bestuur van het Nederlandse STIVA (de Stichting voor Verantwoorde Alcoholconsumptie). Met Vinum Et Spiritus helpt Van Ham de overheid en expertisecentra om een cultuur van verantwoord drinken te promoten als deel van een evenwichtige levensstijl.

Jan en Michaël Pszeniczko: “Met een combinatie van commerciële ervaring in de internationale retail en FMCG-sector en een uitgebreid public affairs en federatie-netwerk brengt Dirk een extra dimensie naar ons. Deze expertise maakt het mogelijk om de groei van ons kantoor te versterken en te versnellen.

Dirk Van Ham: “Met meer dan twee decennia ervaring in de retail en FMCG-sector kan ik mijn disciplines, kennis en netwerk als vennoot bij Lobco2Care inzetten voor diverse projecten. Werken in een Antwerps kantoor voelt ook een beetje als thuiskomen.