Dentsu Aegis Network Belgium: Arjan Pomper stopt als CEO, Sabrina Van Cutsem en Alessandro Papa nemen over a.i.

FacebookTwitterLinkedIn

Arjan Pomper zal zijn functie op 31 augustus neerleggen en zal ons tot dan bijstaan bij de uitrol van een soepele overgang naar het nieuwe leiderschap”, aldus Paal Fure, CEO Dentsu Aegis Network Europe.

Intussen werd een interim managementteam gevormd met sterke leiders: Sabrina Van Cutsem als MD Media, Alessandro Papa als MD Operations, iProspect en Amplifi en Dan Krause als CFO, ondersteund door Julie Burns in Human Resources”, vervolgt Paal Fure. “Zij zullen actief ondersteund worden door Thomas le Thierry, EMEA CEO Media en mijn Noord-Europa (NE) leiderschapsteam, waaronder Frederik Taranger, NE CFO en Kristina Brøgger Nielsen, NE HRD.

Toen Arjan aangesteld werd in deze rol in België, was het om ons door een kritieke en zeer belangrijke fase te helpen tijdens dewelke we vooruitgang en visie nodig hadden in het agentschap. De transformatie is intussen gestart en vandaag is Dentsu Aegis Network Belgium een moderne, flexibele en datagestuurde organisatie met een geweldig team. Ik wil Arjan bedanken voor alles wat hij betekend heeft voor de Groep, alsook voor zijn bijdrage en leiderschap in zijn positie als CEO”, besluit Paal Fure.

Arjan Pomper, voormalig CEO Dentsu Aegis Network Belgium: “Ik ben dankbaar dat ik de kans gekregen heb de onderneming zo ver te brengen. Het managementteam staat achter de strategie, de eerste resultaten zijn binnen en nu is het tijd om vooruit te blikken naar volgende uitdagingen.