Dany Vermeulen nieuwe directeur publicaties bij Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

FacebookTwitterLinkedIn

Bij Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen is sinds 1 augustus Dany Vermeulen de nieuwe directeur Publicaties en Communicatie. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de advertentieverkoop van Ondernemers West- en Oost-Vlaanderen, de Voka-Tribune en de Vlaamse mediaregie.

 

Dany Vermeulen startte zijn loopbaan in de media bij Roularta en was de voorbije 5 jaar actief bij Corelio. Daar was hij verantwoordelijk voor het gratis huis-aan-huisblad Rondom voor Oost- en West-Vlaanderen. Dany Vermeulen volgt in zijn nieuwe functie Marie-Claude Tack op, die na 20 jaar Voka zelf ondernemer geworden is.

 

Dany Vermeulen is, samen met zijn ploeg, verantwoordelijk voor de lokale werving van advertenties voor het magazine Ondernemers in Oost- en West-Vlaanderen. Daarnaast verzorgt Voka West-Vlaanderen ook de nationale regie van Ondernemers van alle Voka-entiteiten, van Bedrijvig Limburg van Voka Limburg en van de Voka-Tribune in Vlaanderen. Voor Voka West-Vlaanderen stuurt hij tevens het communicatieteam aan dat ook instaat voor de perscommunicatie, de lokale digitale producten en de sociale media.