Clear Channel lanceert I-conic, het grootste interactieve digitale scherm in België

FacebookTwitterLinkedIn

Clear Channel Belgium kondigt de lancering aan van I-conic, een revolutie in premium digitale affichering die consumenten een nieuwe speelruimte biedt. Dit digitale scherm vormt een aanvulling op de portfolio van traditionele, digitale en out-of-the-box oplossingen en laat adverteerders profiteren van een sterke impact in het hart van de hoofdstad.

 

Een centrale en emblematische plek

 

Het nieuwe scherm van ± 140 m² op formaat 16/9 is gepland voor begin september en zal worden geïnstalleerd op de centrale as van de Anspachlaan, vlakbij het de Brouckèreplein. Door de plaatsing op de hoofdgevel van het Muntcentrum zal het een zichtbaarheid genieten in een buurt die zeer druk bezocht wordt door een doelgroep van actieve personen, shoppers en toeristen.

 

De lancering van het scherm valt samen met de omvorming van dit economische hart tot voetgangerszone de komende zomer. De doelstellingen van deze transformatie zijn meervoudig: de winkelzone nieuw leven inblazen, een platform creëren tussen verschillende belangrijke toeristische bezienswaardigheden en het stadscentrum aantrekkelijker maken door meerdere evenementen. Met andere woorden: een echte economische, culturele en sociale attractiepool creëren.

 

Ontdek hier de trailer.