China`s grootste krant sinds april in de Benelux

FacebookTwitterLinkedIn

People`s Daily, de grootste krant van China, start met BeNeLux-pagina`s in het Europese katern van de Overseas-editie. Deze krant is gericht op Chinezen die in de Benelux wonen of hier op bezoek komen voor vakantie of zaken, en verschijnt twee keer per maand. In opdracht van uitgever Han Publishers verzorgt HBMEO Publishers de redactie en de advertentieverkoop. In april is de eerste editie verschenen.

 

Grootste Chinese krant van Europa

People`s Daily is de officiële staatskrant van China en heeft een totale oplage van 3,2 miljoen exemplaren. People`s Daily wordt ook buiten China gelezen en is de grootste Chinese krant van Europa. Twee keer per maand verschijnt de People`s Daily Overseas Edition Europe, het Europese katern van de krant. Onderdeel hiervan zijn de BeNeLux-pagina`s. Deze berichten over het nationale nieuws uit Nederland, België en Luxemburg in de Chinese taal. Het bereik van de BeNeLux-pagina`s is 420.000 exemplaren, waarvan 120.000 abonnees in China en 300.000 in Europa (zowel verkoop als controlled circulation).

 

Op dit moment worden 20.000 exemplaren in België en Luxemburg verspreid. Zo ligt de krant onder meer bij de Chinese ambassade, Chinese bedrijven, de Europese Commisie, het NATO-hoofdkwartier en wordt de krant uitgedeeld op vluchten vanuit China naar Amsterdam en Brussel.

 

Prijs 1/1 p. Quadri: 9.500 euro.

 

Meer details vindt u in MediaSpecs.