Frederik De Swaef wordt algemeen hoofdredacteur van Flair

FacebookTwitterLinkedIn

Op 18 mei start Frederik De Swaef als algemeen hoofdredacteur van Flair en verlaat hij daarmee zijn huidige functie als hoofdredacteur en business manager van Story, Storywood, Teve-Blad en Story FM.

 

Karen Hellemans (business director Sanoma): “De afgelopen 8 jaar, waarvan de laatste 4,5 jaar als hoofdredacteur, heeft Frederik Story uitgebouwd tot een sterk multimediaal merk in een zeer competitieve markt. Het event Story Awards, de eigen radiozender Story FM, alsook de lancering van Storywood en de recent opgezette nieuwe digitale contentstrategie zijn concrete succesvolle voorbeelden waarmee Frederik, samen met zijn enthousiast team, Story heeft laten groeien tot één van Sanoma`s sterkste lokale merken. Onder zijn leiding groeide Teve-Blad in de laatste CIM-cijfers bovendien uit tot het sterkst stijgende weekblad van Vlaanderen (+25% CIM 2014)”.

 

“Ik blijf een groot hart voor Story houden, maar het is tijd voor verandering”, zegt De Swaef. “Ik kijk ernaar uit om mijn energie te steken in de sterk geëngageerde doelgroep van Flair en vind het  fantastisch om nieuwe digitale initiatieven te mogen ontwikkelen voor dit sterke merk. Ik ben dan ook fier dat ik Flair verder mee mag uitbouwen in deze 21ste eeuw.”

 

Bij Story, Storywood, Teve-Blad en Story FM wordt Annelies Roebben de nieuwe hoofdredactrice. Annelies is als chef redactie al jaren de centrale motor van de Story-redactie. Daarvoor heeft zij reeds ervaring opgedaan binnen de showbizzjournalistiek bij onder andere Het Laatste Nieuws en Nina. “Het Story-team is een fantastische ploeg vol getalenteerde mensen. Samen kunnen wij bergen verzetten. Ik ben er klaar voor en heb er zin in”, besluit Roebben.