C Square organiseert Belgian Corp Comm Summit op 23 november

FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 23 november komen de corporate communicatieprofessionals in de Proximus Lounge samen voor de 8ste Belgian Corp Com Summit georganiseerd door C Square.

“Hoe kan corporate communicatie helpen om de wereld te veranderen?” is het thema van dit jaar.

Dit ambitieuze thema weerspiegelt de realiteit waar alle professionals in de sector mee te maken hebben: terwijl corporate communicatie steeds belangrijker wordt, worden we allemaal geconfronteerd met ongekende uitdagingen die een impact hebben op de rol die van onze organisaties verwacht wordt op maatschappelijke vlak.

Dankzij de bijdragen van experten zal de Summit de deelnemers stof tot nadenken geven, onderlinge uitwisselingen aanmoedigen en nieuwe ideeën aanreiken in hoe de rol en de dagelijkse praktijk van corporate communicatieprofessionals zal evolueren.

Om te beginnen zal Solitaire Townsend, Chief Sustainability Solutionist bij het wereldwijde ‘change agency’ Futerra, vanuit de UK spreken over de enorme maar onzichtbare invloed van communicatieprofessionals op milieu-uitdagingen.

Daarna zal een panel van experten, gemodereerd door Luigi Sementilli, de verschillende tools bespreken waarover professionals beschikken om de evolutie van hun organisatie te ondersteunen.

Het panel zal bestaan uit Bruno Colmant (professor economie, auteur en strateeg), Brahim Zarouali (professor ‘Persuasive Communications and Digital Media’ aan de KULeuven) en Annick Boyen (‘VP Communications Global Markets and External Affairs EU’ bij Unilever).

C Square zal ook de resultaten bekendmaken van het onderzoek onder zijn leden naar de impact van AI op de sector. Inzichten in hoe AI de sector kan helpen zijn doelstellingen te bereiken zullen er gedeeld worden.

Na een vraag-en-antwoordsessie met het publiek worden alle deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan een netwerkreceptie.

Inschrijven kan hier.

Een overzicht van alle aanstaande events vindt u in de MediaSpecs Agenda.