Annelies Törös en Bo De Man vervoegen LVTPR België

FacebookTwitterLinkedIn

Het team van LVTPR België verwelkomt twee nieuwe werknemers. Het bureau voor corporate en lifestyle PR heeft Annelies Törös en Bo De Man aangeworven als Junior PR Consultant, na een Graduate Program-afstudeerstage.

Karolien Hessels, Managing Director van LVTPR België: “Ons Graduate Program geeft pas afgestudeerden zes maanden lang de kans om al doende de knepen van het vak te leren. Als er na die stage ruimte is voor een nieuwe junior-functie, dan weten wij ook meteen of die persoon over de nodige vaardigheden en motivatie beschikt. Al deze voorwaarden werden tegelijk vervuld, waardoor we niet lang hoefden na te denken.

Annelies studeerde begin 2021 af in Communicatiemanagement. Na haar studie deed ze een eerste werkervaring op als verantwoordelijke sociale media en digitale marketing bij D’AUTAN. Toen al combineerde ze dat met modellen- en influencerwerk, en dat is vandaag nog steeds het geval. Annelies spitst zich vooral toe op product & lifestyle PR met klanten als Action, devolo, Dubai Tourism, Hasbro en The North Face.

Na haar Master in de Meertalige Communicatie in 2021 begon Bo als Content Creator voor het BijlesHuis in Gent. Maar omdat haar hart meer in de PR-sector ligt, koos ze voor het Graduate Program bij LVTPR. “Ik leerde in die zes maanden meer dan in mijn hele masterjaar, waar de nadruk vooral op de theorie lag”, legt Bo uit. Bo werkt zowel voor product als corporate PR-klanten, waaronder EGO Power+, IDEWE, OnePlus, Beroepsfotografen.be, Sharp, TIER Mobility en Zespri.