Groep IDEWE verlengt samenwerking met LVTPR

FacebookTwitterLinkedIn

LVTPR blijft ook in 2022 aan boord bij Groep IDEWE. Sinds begin 2021 verzorgt het PR-bureau voor Corporate & Lifestyle PR de public relations en een deel van de contentcreatie voor de owned communicatie van de Belgische externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

Sarah Vanden Broeck van de communicatiedienst van IDEWE, vertelt: “Toen we eind 2020 op zoek gingen naar een nieuw PR-bureau, deden we dat vooral met de ambitie om onze zichtbaarheid naar een veel hoger niveau te tillen, vooral qua thought leadership. We merkten al heel vroeg dat LVTPR die doelstelling zou realiseren: het is opmerkelijk hoe snel ze onze veelomvattende organisatie en materie hebben doorgrond en vertaald naar sterke PR-verhalen rond kerntopics zoals hybride werken, re-integratie en pesten op het werk, die een grote impact hebben op werknemerswelzijn.”

Ook Managing Director van LVTPR België, Karolien Hessels, is enthousiast: “We zien elkaar echt als partners met een gemeenschappelijk doel: de reputatie van IDEWE bij alle stakeholders hoog houden en zoveel mogelijk werkgevers en werknemers inspireren rond het belang van welzijn op het werk in al zijn facetten. Hun vele vakspecialisten, tot CEO Lode Godderis toe, maken altijd tijd om waardevolle sectorinzichten met ons te delen. En met hun marcom-team hebben we een heel open en strategische dialoog.”