Laden Evenementen

WE MEDIA: Bpost Seminar

10:30 - 14:30
FacebookTwitterLinkedIn

SPECIAL FOR WE MEDIA MEMBERS

Al geruime tijd gonst het van de wildste geruchten over de toekomst van Bpost, hun belangrijke positie op de markt, hun plannen met AMP en de plaats daarin voor magazines, het toekomstige model voor de verdeling van dag- en weekbladen, de prijzen voor de verschillende types van magazines, enzovoort. Reden genoeg om het hen rechtstreeks aan u te laten vertellen en aan u om hen daarover vragen te stellen.

Daarom organiseren WE MEDIA en Bpost een gezamenlijke infosessie op maandag 9 december 2019. Bpost nodigt u graag uit in haar hoofdzetel in het Muntcentrum: Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel. Na afloop is er een netwerkmoment en biedt Bpost u graag een lunch aan. U kan uw vragen reeds mailen naar WE MEDIA, zodat ze deze kunnen groeperen en een onderbouwd antwoord van Bpost mogen ontvangen.

De presentaties zullen afwisselend in Nederlands en Frans gehouden worden. De inschrijving is volledig gratis, maar in geval van no show zonder annulatie vóór 6/12, zal er een fee van € 25 gefactureerd worden.

Programma

• 10.30: Onthaal
• 11.00:
o Verwelkoming door Nicolas Meire, Directeur Business Unit Press
o De nieuwe Business Unit Press door Tom Vermeirsch, Marketing Directeur
o Het toekomstig verdelingsmodel door Yves Remy, Directeur Strategy & Transformation
o De verdeling van kranten en magazines, door opnieuw Nicolas Meire
• 13.00: Hapjes en drankjes
• 14.30: Einde programma