Laden Evenementen

The Rentree

13:30 - 18:00
FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 19 september organiseert BAM voor de 4e keer The Rentree. BAM wil zo Belgische ondernemingen op de voorgrond brengen die technologieën ontwikkelen voor de media- en marketingsector, ongeacht of het nu startups, scaleups of al gevestigde waarden zijn.

Het event biedt 18 sessies met de beste Belgische technologieën voor de marketing- en mediasector, met onder meer aandacht voor artificiële intelligentie, chat-voicebot, data management, machine learning, predictive analysis, VR, advertising platforms, dashboarding, enz.

De missie van BAM is om de diversiteit, de dynamiek en de efficiëntie van de Belgische technologieën te tonen aan spelers binnen marketing. Elke spreker zal hun zelf ontworpen technologie voorstellen samen met een klant en zal daarnaast ook hun ambities op nationaal en internationaal vlak duiden. Het event richt zich dan ook tot alle marketing- en mediaprofessionals die een brede waaier van Belgische knowhow op het gebied van Mark-Ad Tech kunnen ontdekken die hen kan helpen bij het bereiken van hun doelstellingen.