Laden Evenementen

PUB Breakfast Session met Raphael Dumont van VICE

08:00 - 10:30
FacebookTwitterLinkedIn

Waarom je het meest kritische publiek aller tijden niet moet b*llshitten

Jonge mensen worden niet wakker met de behoefte om content van merken te consumeren. Ook verwacht deze doelgroep dat merken een standpunt innemen en daadwerkelijk waarde toevoegen aan hun leefwereld. Ze cureren content real-time met hun duimen en het is nog nooit zo makkelijk geweest om marketinguitingen te ontwijken. Hoe kun je dus als merk nog relevante en impactvolle relaties aangaan met de grootste generatie in de geschiedenis?

Raphael Dumont

Raphael Dumont, general manager België van wereldwijd redactioneel – en contentpowerhouse VICE geeft tijdens deze Breakfast Session meer inzicht in deze jonge doelgroep. Door middel van data en insights laat hij zien wie zijn ze, wat ze typeert, hoe ze media, video en reclame-uitingen consumeren en hoe storytellingtechnieken helpen om deze doelgroep te bereiken op een duurzame en effectieve wijze.

Met meer dan 22 jaar ervaring in het vertellen van verhalen van én voor jonge mensen weet VICE als geen ander hoe je (merk)verhalen kunt vertellen die resoneren en uitblinken op hun tijdlijnen. Raphael Dumont laat met tips en tricks zien hoe merken op een authentieke manier onderdeel kunnen zijn van de cultuur van jonge mensen.