Laden Evenementen

Roularta & AP Hogeschool: Masterclass Sustainable Communication

09:00 - 17:00
FacebookTwitterLinkedIn

Op maandag 30 januari en donderdag 2 februari 2023 organiseren Roularta en AP Hogeschool een tweedaagse Masterclass Sustainable Communication voor professionals uit de wereld van media, communicatie en marketing. Aan de hand van cases, lezingen, workshops en debatten vertellen experts hoe je als bedrijf een discours over duurzaamheid kunt uitbouwen.

Een correcte en geloofwaardige communicatie over duurzaamheid wordt de komende jaren een van de belangrijkste uitdaging voor bedrijven. Hoe bouw je als bedrijf zo’n verhaal op? Hoe maak je duurzaamheid zichtbaar voor je consumenten? En hoe communiceer je daar helder en authentiek over?

In deze tweedaagse masterclass delen tal van experts, merken, sociale ondernemingen en bedrijven hun visie en ervaringen op dat vlak. Op het programma staan o.a. uiteenzettingen over de cases van De Kringwinkel, Lidl, Dopper, Close-the-Gap, Trends, Toogoodtogo en Roularta; lezingen van Joeri Van den Bergh (InSites Consulting), Britt Buseyne (podcaster en schrijver), Chris van Gils (AP Hogeschool en ContentMoon) en Bart Lombaerts (Spyke), en een afsluitend debat over de rol van media in duurzame communicatie.

Voor wie is deze workshop?

Voor alle media- en marketingprofessionals: communicatie-experts, woordvoerders, journalisten, marketeers, media-agentschappen, overheden, docenten en alumni journalistiek-communicatie & marketing, enz.