Laden Evenementen

Management aan Tafel – Kathleen Cools stelt de Black Box van de topverkoper voor

07:00 - 09:30
FacebookTwitterLinkedIn

Vandaag is de wereld één grote marktplaats waar digitaliteit en sociale media een belangrijke stempel zetten. Daarbij moet de verkoper meer dan ooit waarde creëren en iets betekenen voor de klant. De mindset en vaardigheden om als verkoper succesvol te zijn, zijn vandaag anders dan gisteren.

Black Box van Kathleen Cools brengt een nieuwe kijk op het vak van verkopen. Dit boek onthult hoe verkopen te vergelijken is met het besturen van een complex vliegtuig. In de black box zit alle vitale informatie over de vlucht. Vele parameters spelen een rol en de verkoper moet deze voortdurend analyseren om bij te sturen. Zijn black box is zijn imaginaire leidraad waarmee hij vele verkopen succesvol zal afronden.

 

Wie is Kathleen Cools?

Als mede-eigenaar van een bedrijf in de technologiesector bouwde Kathleen gedurende 15 jaar een sales team uit dat jaar na jaar groeiresultaten neerzette. Na de verkoop van dit bedrijf richtte ze Attitudo op, waar ze sales professionals traint en coacht om de mindset en vaardigheden te ontwikkelen die waarde creëren voor de klant. Ze werkt tevens als freelance trainer voor Kluwer Opleidingen.

Programma

  • 07u00–07u30: Verwelkoming
  • 07u30–08u00: Ontbijt
  • 08u00–09u00: Boekvoorstelling
  • 09u00–09u30: Netwerkgelegenheid met aanwezigen en auteur