Laden Evenementen

La Presse au Futur

09:00 - 22:30
FacebookTwitterLinkedIn

La Presse au Futur is het enige evenement in Frankrijk dat alle persfamilies (PQN, PQR, PHR, Magazine Press, Professional Press, Digital Press) samenbrengt.

De 16e editie van het evenement zal de vooruitgang van de pers op alle gebieden weerspiegelen.

Het is de ideale plaats om de besluitvormers van de pers te ontmoeten en met hen gedachten te wisselen: CEO’s, redacteurs, marketing directeurs, distributie directeurs, digitale en multimedia directeurs.

Na het succes van 2021 is Les Régies au Futur terug om de ontmoeting tussen AdTech en MarTech en de bedrijfsvoering van reclamebureaus, reclameafdelingen van persuitgevers, media en digitale platforms te stimuleren.

Anticiperen op de trends van morgen

  • La Presse au Futur anticipeert op de invloed van Web 3 op de activiteiten van de pers (creatie, productie, monetisatie en distributie van inhoud): Web 3, NFT, metavers, gebruik van kunstmatige intelligentie, podcasts, video-editing, blockchain, enz.
  • La Presse accentueert haar multikanaaltransformatie: lokale tv’s die worden beheerd door regionale dagbladgroepen, het kanaal Le Figaro.tv, enz.
  • Digitale distributie krijgt voorrang op papier en zorgt voor de duurzaamheid van perscontent door betalende portalen voor digitale inhoud te creëren.