Laden Evenementen

Het feest van tante Mariette: communicatie voor overheid en social profit

09:30 - 17:00
FacebookTwitterLinkedIn

Wie is tante Mariette?

1977
Tante Mariette is actief lid van een vereniging in haar kleine gemeente. Op haar fiets gaat ze op bezoek bij mensen die ze door en door kent. Ze maakt een praatje, geeft een zelfgemaakte folder en brengt een begeesterende uitnodiging. En de leden komen naar de activiteiten.

2017
Communicatieboodschappen bereiken hun bestemmelingen nog zelden per fiets. Want overheid en socialprofitsector zijn erg geprofessionaliseerd en het communicatieklimaat is radicaal veranderd en blijft dat doen. En toch: je doelgroepen kennen en je communicatie daarop afstemmen is nog altijd even cruciaal als 40 jaar geleden.
Tante Mariette viert feest!

 

In het boek Tante Mariette en haar fiets van Eric Goubin staat alles wat je moet weten om op een doordachte manier te communiceren, gebundeld in één veelzijdig handboek. Het boek ademt inspiratie voor communicatie, en dat viert Kortom vzw met een feest in diezelfde prikkelende sfeer.

Kortom vzw nodigt jou en je collega’s uit socialprofit of de overheid uit op 4 december in De Krook. Het feest serveert je experten, praktijkverhalen, en een waaier aan communicatiethema’s: communicatieplanning, fans voor Facebook, interculturele communicatie, trends, storytelling, mediabeleid, vrijwilligerscommunicatie, en veel meer.