Laden Evenementen

Effie Info Class

08:45 - 12:30
FacebookTwitterLinkedIn

De winnaars van de Effie Awards 2018 (een organisatie van UBA, ACC, BAM en UMA) zijn bekend. Wilt u volgend jaar tot het exclusieve lijstje behoren? Leer dan op de Effie Info Class van zij die u voorgingen. Tips ‘n’ tricks door Mira De Maeyer (Perrigo), Elena Delmas (Bolero), Günther Van Lany (TBWA) en Thomas Rubbens (Kunstmaan).

In vier jaar tijd van Bronze naar Gold. Weinigen zullen het Bolero en Kunstmaan nadoen. Het loont dus absoluut de moeite om de mensen achter deze case hun verhaal te horen vertellen. Elena Delmas (Marcom Manager van Bolero) en Thomas Rubbens (Strategic Planner bij Kunstmaan) zoomen in op de factoren die ertoe geleid hebben dat Bolero jaar na jaar uitzonderlijke marketing effectiveness scores kon voorleggen en hoe ze jaar na jaar beter werden in het vertalen van die resultaten naar een Effie-case.

Daarnaast deelt Günther Van Lany (Strategy Director TBWA Group), auteur van meerdere winnende Effie-cases, zijn ervaringen met het schrijven van een case. Mira De Maeyer, CEO van Perrigo én voorzitter van de Effie Awards, kijkt vanuit haar rol naar de Effie Awards: welke hoekstenen zorgen voor succes? Voor welke valkuilen moeten inzenders opletten?

Programma

  • 8:45 – Onthaal
  • 9:00 – Juryvoorzitter Effie Mira De Maeyer (CEO Perrigo): Wat zijn de hoekstenen voor een Effie Award?
  • 10:00 – Enkele winnaars delen hun best practices & learnings

Elena Delmas (Bolero) en Thomas Rubbens (Kunstmaan) zoomen in op de factoren die ertoe geleid hebben dat de campagne van brons naar zilver tot gold is geëvolueerd op enkele jaren.

  • 10:45 – Pauze
  • 11:00 – Enkele winnaars delen hun best practices & learnings

Günther Van Lany (TBWA Group): We love the winning, we can take the losing, but most of all we love to play

  • 12:00 – Q&A