ZORG Magazine en HR Square voortaan onder één dak

FacebookTwitterLinkedIn

ZORG Magazine, het vakblad voor leidinggevenden in de zorg, en HR Square, het netwerk voor arbeidsrelaties en personeelsbeleid, maken na een recente overname deel uit van dezelfde familie. Uitgeefbedrijf Kowala Productions nam het HR-vakblad over van oprichter Jos Gavel.

Voor de leden van het HR Square-netwerk verandert er in eerste instantie niets, al zullen zij op termijn zeker de vruchten kunnen plukken van deze operatie.

Evelien Van Hyfte, Operational Director bij ZORG Magazine: “Met HR Square als nieuw zusterblad krijgen we er fijne collega’s bij en verbreden we het aanbod. Samen kunnen we extra meerwaarde bieden aan lezers en partners van HR Square en van ZORG Magazine, INFUUS en Zorg&Techniek.”

“Bij ZORG Magazine vindt HR Square een nieuwe thuis”, zegt Timothy Vermeir, die hoofdredacteur van HR Square blijft. “Voor de redactie en onze manier van werken houdt dit geen grote verandering in. We blijven goede tijdschriften maken, zenden met de regelmaat van de klok relevante nieuwsbrieven uit, en blijven werken aan (online) seminaries over actuele HR-thema’s. Het blijft meer dan ooit onze ambitie om de HR-verantwoordelijken de informatie aan te reiken die een echte meerwaarde is voor hen en hun organisatie.”

Jos Gavel richtte HR Square op in 2003. “Het is met veel vertrouwen en voldoening dat ik de toekomst van HR Square in handen geef van Kowala Productions, onder leiding van CEO Sam Baro en Operational Director Evelien Van Hyfte. Samen met het team bouw ik al 17 jaar aan de weg om het meest kwalitatieve blad en netwerk op de Belgische markt uit te bouwen. Dat deden we met groot succes. Nu is duidelijk dat HR Square een volgende stap moet nemen, en dat dat best kan als zusterblad van ZORG Magazine. Ik blijf zelf actief meewerken aan het gezamenlijke project.”