Zorgmediabedrijf ZorgAnders wordt ZORG Magazine

FacebookTwitterLinkedIn

ZorgAnders, dat leidinggevenden in de zorgsector inspireert via printpublicaties, online nieuws en events, herdoopt zich tot ZORG Magazine, naar het eigen vakblad. “Er was wat onduidelijkheid op de markt over de naam ‘ZorgAnders’”, zegt Sam Baro, CEO van de Belgische Planet Group, die onder meer het zorgmediabedrijf runt. “De oude naam communiceerde niet echt dat het om een zorgmediabedrijf gaat.

We heten nu wel ‘ZORG Magazine’, maar we zijn veel meer dan een blad: onze missie is om, via verschillende kanalen, de zorgsector te inspireren en naar een hoger niveau te tillen”, zegt Evelien Van Hyfte, operationeel directeur van ZORG Magazine.

ZORG Magazine: print, online en events

ZORG Magazine blijft op drie pijlers steunen. De eerste daarvan zijn de printpublicaties van het bedrijf, met Actual Care, Zorg&Techniek, Hospindex, CareHomesIndex en op de eerste plaats ZORG Magazine zelf.

ZORG Magazine heeft daarnaast ook een e-nieuwsbrief en een nieuwssite. Die heet voortaan Zorgmagazine.be en blijft dezelfde content brengen: digitale versies van de artikels uit de magazines, jobadvertenties, events en een nieuws-app.

ZORG Magazine blijft ook events organiseren: seminaries, workshops en het gala Zorgwerkgever van het Jaar, dat via awards verdienstelijke zorgorganisaties beloont.

Alle contactgegevens en tariefinformatie over de producten van het mediabedrijf ZORG Magazine vindt u in de MediaSpecs Database.