VLAN gaat samenwerken met bpost voor de verdeling van haar uitgaven in Wallonië

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds begin oktober verzorgt bpost de Waalse verdeling van VLAN, het blad dat marktleider is in de gratis regionale pers.

Via die verdeling valt wekelijks bij meer dan 1,6 miljoen Franstaligen (volgens de CIM-cijfers van september 2019) het blad op de voorziene dag in de bus, in het begin van de week, los van andere reclamefolders.

We zijn heel tevreden met het vertrouwen dat VLAN in ons stelt. Dat zal nog elke dag groeien, door de kwaliteit van de verdeling door onze 13.000 postbodes”, zo zegt Pascal De Greef, Managing Director Sales & Marketing bij bpost.

Deze overeenkomst is de laatste schakel in een procedure om onze distributiekanalen uit te breiden”, verduidelijkt Pascal Van der Biest, gedelegeerd bestuurder van de groep Vlan Media. Om een nog groter en kwaliteitsvoller publiek te bereiken, ontwikkelde VLAN daarnaast een netwerk van meer dan 2.000 displays verspreid over stedelijke zones in gans Wallonië en Brussel. Via mail is er bovendien een digitale versie beschikbaar van alle uitgaven. Deze is te bekijken op smartphone, tablet of computer.