Transfer lost eerste sprekers voor Kids Day

FacebookTwitterLinkedIn

Op 21 september brengt Transfer de Belgische media- en kids-specialisten samen om de invloed van reclame en mediagebruik bij de jongste generatie Alpha te verkennen. Samen met Human8 organiseert de reclameregie de Transfer Kids Day: een dag vol inspiratie, expertise, nostalgie en exploratie.

In een tijdperk waar veranderingen razendsnel lopen, wordt het cruciaal om te begrijpen hoe reclame kinderen beïnvloedt en hoe deze nieuwe generatie omgaat met marketing en media. Daarom heeft Transfer donderdag 21 september gemarkeerd als Kids Day, een unieke gelegenheid voor adverteerders, PR-, creatieve- en media-agentschappen om zich onder te dompelen in de meest recente inzichten en analyses met betrekking tot kinderen, mediagebruik en reclame.

Het programma omvat boeiende presentaties van experts uit de mediawereld, paneldiscussies en casestudy’s vanuit diverse tv-zenders voor kinderen. Volgende sprekers beklimmen alvast het podium: David Grunewald, Sabine Van Riel, Marco de Ruiter, Kristel Vanderlinden, Benjamin Dalle en Annemie Gulickx.

De Transfer Kids Day zal plaatsvinden bij Kasteel Tivoli in Mechelen van 9u tot 15u.