Vectaury opent zijn eerste kantoor in België, onder leiding van Benjamin Sekkai

FacebookTwitterLinkedIn

Vectaury, marktleider op het gebied van de analyse en het begrip van het fysieke klantentraject, kondigt de opening van een kantoor in Brussel aan. Dit is een première voor het Franse bedrijf dat gespecialiseerd is in drive-to-store marketing en zijn internationale ontwikkeling wenst te versnellen.

Vectaury heeft Benjamin Sekkai als “Country Manager Belgium” aangesteld om de Vectaury-oplossingen in deze groeiende markt te ontwikkelen. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de sector van programmatic en drive-to-store heeft hij zijn strepen verdiend bij Belgische reclameregies en mediabureaus, met onder andere functies bij Microsoft en AppNexus.

Benjamin Sekkai: “We zijn overtuigd van de opportuniteiten op de Belgische markt. Gesterkt door ons succes in Frankrijk zijn we van plan talrijke partnerschips te ontwikkelen in België. De innovatieve technologie van Vectaury zal de retailspelers helpen om mobile en drive-to-store beter te begrijpen om hun campagnes te ontwikkelen, maar ook om de talrijke uitdagingen aan te gaan waarmee ze dagelijks te maken hebben.”