Twee nieuwe uitgaves bij Louwers Mediagroep

FacebookTwitterLinkedIn

Louwers Mediagroep plant voor het einde van het jaar twee nieuwe vaktijdschriften: Business Vlaanderen en Industrial Automation.

Business Vlaanderen is een regionaal zakenmagazine dat vijf keer per jaar meer dan 21.000 zakenmensen in Limburg en in Oost- en West-Vlaanderen zal informeren. Het zal verspreid worden naar ondernemers en bedrijfsleiders van kleine KMO’s (vanaf vijf medewerkers) en grote bedrijven. Verder zal er een ‘controlled circulation’ zijn richting de vrije beroepen, burgemeesters en bestuurders binnen andere overheden.
De focus van het magazine zal liggen op hoe ondernemers hun bedrijven beheren en wapenen tegen de vele uitdagingen van deze tijd. In interviews leggen bedrijfsleiders uit hoe ze hun streven naar zakelijk succes concreet vormgeven.

Industrial Automation wordt het vaktijdschrift over productie- en procesautomatisering. Het zal een platform vormen voor alle relevante technische disciplines: geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de productie, aandrijfsystemen en elektromechanische transmissie, sensortechnologie, meet- en regelinstrumentatie, controle- en besturingstechniek en packaging.
Naast complete, end-to-end oplossingen en toepassingen zal het vaktijdschrift ook focussen op engineering, systeemintegratoren en een breed scala aan componenten en robotisatie om de opmerkelijke flexibiliteit van de huidige automatiseringsproducten te onderstrepen.