Tom Klerkx nieuwe directeur Nostalgie Vlaanderen en verantwoordelijke voor opstart stadsradio

FacebookTwitterLinkedIn
tom klerkx

Tom Klerkx wordt vanaf eind maart de nieuwe directeur van Nostalgie Vlaanderen. De 40-jarige Klerkx is de opvolger van Dirk Guldemont en wordt ook verantwoordelijk voor het opstarten van het nieuwe stadsradionetwerk van Mediahuis en SBS.

Klerkx begon zijn radiocarrière in 2000 als producer bij het toenmalige 4FM. Na de overname door Medialaan in 2007 werkte hij mee aan de herpositionering van 4FM naar Joe FM, het huidige Joe. In 2011 werd hij programmadirecteur van de zender, om vervolgens door te groeien tot programmadirecteur Medialaan Radio met de verantwoordelijkheid voor zowel Joe als Qmusic. Vanaf 2016 legde hij vanuit het programmamanagement zijn volledige focus op Qmusic.

Na zijn vertrek bij Medialaan was Klerkx als creatief directeur mee verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van de marketingstrategie van de stad Antwerpen.

Bij zijn terugkeer naar de radiowereld wordt Klerkx, naast zijn rol als directeur van Nostalgie, ook verantwoordelijk voor het opstarten van het nieuwe stadsradionetwerk van Mediahuis en SBS dat onlangs een licentie van de Vlaamse regering kreeg.