Themamedia lanceert jaarlijks luxemagazine Thema Deluxe

FacebookTwitterLinkedIn
thema deluxe

Themamedia, onderdeel van Primetime Communication Group, heeft er een nieuw magazine bij. De uitgever van onder andere Thema Nieuws, De Smaakgids en Leuven Actueel, pakt uit met Thema Deluxe, een nieuw gratis luxemagazine dat jaarlijks zal verschijnen. Vanaf vandaag vind je het blad in displays op toplocaties in Oost-Brabant en Centraal-Limburg.

Gedelegeerd bestuurder Wouter Van Melkebeek: “Met Thema Deluxe mikken we op het absolute luxesegment. Daarmee boren we een nieuwe markt aan naast onze gekende magazines en huis-aan-huisbladen. Thema Deluxe is gemaakt voor mensen die specifiek op zoek zijn naar luxe en daarvoor ook de prijs willen betalen”.

Het magazine, dat in de eerste editie op 25.000 exemplaren zal verschijnen, wordt verspreid in Oost-Brabant en het centrum van Limburg via displays op locaties als golf- en tennisclubs, luxury events en topzaken.

Wat betreft de inhoud focust Thema Deluxe zich op lifestyle met stukken over fashion, reizen en design, maar er is ook plaats voor kunst, oldtimers en een exclusief coverinterview.