StepStone en Références bieden gratis jobadvertenties aan in de gezondheidssector

FacebookTwitterLinkedIn

Gebrek aan personeel en een dreigend zorgtekort stellen de hele zorgsector momenteel voor een ongekende uitdaging. Vooral ziekenhuizen en medische praktijken hebben in deze bijzondere situatie een tekort aan geschoold personeel voor de ziekenzorg, vooral op het gebied van de intensieve zorg.

Als jobsite wil StepStone een bijdrage leveren aan de strijd tegen de huidige pandemie door ziekenhuizen en dokterspraktijken actief te ondersteunen bij het zo snel mogelijk vinden van medisch geschoold personeel zoals artsen en verpleegkundigen.

Daarom zal StepStone alle jobs die nodig zijn binnen de gezondheidssector om het virus te bestrijden, de komende vier weken met onmiddellijke ingang gratis op hun website publiceren. Daarnaast zal de jobsite op eigen kosten via alle onlinekanalen reclame maken voor de jobs.

Sebastian Dettmers, CEO bij StepStone: “Ziekenhuizen en verplegend personeel hebben nu dringend behoefte aan ondersteuning. Tegelijkertijd vragen medisch geschoold personeel en studenten zich af waar ze het beste kunnen helpen in hun regio. Met StepStone willen we er alles aan doen om deze groepen zo snel mogelijk bij elkaar te brengen.”

Meer informatie kan worden verkregen door te mailen naar hello@stepstone.be of telefonisch via 02-2099777.

UPDATE: Ook de digitale rekruteringsdiensten van Références worden tijdelijk volledig gratis om de gezondheidszorg door deze moeilijke tijd helpen. Dat betekent dat bedrijven tot en met het einde van de coronacrisis hun vacatures gratis kunnen publiceren en dat ze de kandidaten-database van de website kunnen raadplegen. Meer info via hello@references.be of 02-2255645.