Stefan Lameire wordt Chief Sales Officer voor Clear Channel International, Tom Motmans (huidig CFO) wordt de nieuwe Managing Director van Clear Channel België

FacebookTwitterLinkedIn

In het kader van een aantal organisatiewijzigingen op internationaal niveau wordt Stefan Lameire vanaf 1 augustus Chief Sales Officer voor Clear Channel International.

 

Stefan Lameire: “Clear Channel International wil meer dan ooit de klant centraal stellen in zijn strategie en zijn marktbenadering. Als wereldwijde media-speler hebben we daar een aantal troeven voor in handen die nog verder kunnen geëxploiteerd worden. Zowel extern in de uitbouw van samenwerkingsverbanden met onze wereldwijde business partners, als intern door het optimaliseren van het gebruik van al onze sales-talenten op lokaal en internationaal niveau, liggen er een aantal fantastische opportuniteiten.”

 

Op 1 augustus 2014 wordt Tom Motmans (foto) Managing Director bij Clear Channel België. Hij is sinds november 2011 aan boord bij Clear Channel België als CFO. Daarvoor was hij werkzaam als bedrijfsrevisor bij PWC en financieel directeur bij Lyreco en ECS. Met een Executive MBA van Londen Business School op zak, wordt zijn uitgesproken financieel profiel aangevuld met de nodige sales-, marketing- en strategische know-how.

 

Tom Motmans vertelt dit over zijn benoeming: “Stefan en het hele directiecomité waarvan ik reeds deel uitmaakte, hebben de voorbije jaren hard gewerkt om de strategie van Clear Channel België duidelijk te bepalen en uit te rollen; wij gaan dit traject vol overgave verderzetten en ervoor zorgen dat we kunnen blijven innoveren op de OOH-markt en optimaal inspelen op de wensen van de klant.”