Rika Coppens (House of HR) is Trends Manager van het Jaar 2022

FacebookTwitterLinkedIn

Rika Coppens, CEO van House of HR, werd verkozen tot Trends Manager van het Jaar 2022. Ze is de 38ste laureaat van het referendum en volgt in de erelijst Chris Peeters, de CEO van Elia, op. Rika Coppens, die voor de tweede keer was genomineerd, werd verkozen door een onafhankelijke jury en de lezers van Trends.

Rika Coppens studeerde voor handelsingenieur (KU Leuven) en ging aanvankelijk aan de slag bij PriceWaterhouseCoopers als auditmanager. Daarna volgde een carrière als CFO bij verschillende bedrijven. Via oprichtster Conny Vandendriessche kwam ze bij human resources-dienstverlener House of HR terecht. Ze zetelde sinds 2016 in de Raad van Bestuur van House of HR en kreeg de vraag om het bedrijf te leiden en er tegelijk de uitzendpoot Accent bij te nemen.

Er is geen betere job in de wereld dan mensen een baan te geven”, zegt Rika Coppens in Trends. “Ik kan me niet inbeelden dat er iemand is waarvoor we bij House of HR geen baan kunnen vinden. Ik ben missionaris van werk. Via werk kunnen mensen integreren in de maatschappij, het zorgt voor welvaart maar ook welzijn voor het gezin.

De Franstalige winnaar van Trends Manager van het Jaar is Diane Govaerts. Lees hierover meer in ons Franstalig artikel. Trends Manager van het Jaar is een initiatief van Trends / Trends-Tendances en Kanaal Z / Canal Z.